Skip to main content
haluton_peili_sydan_06-08-16_nettireso_17cm

Suhteellista ja suhteetonta

Tämän viikon Pinkki Pilleri on Marika Rosenborgin Suhteellista ja suhteetonta -blogi!

Marika Rosenborg on eroasiantuntija, muutosvalmentaja ja toimittaja – ja ennen kaikkea ihminen suurella ja avaralla sydämellä. Mistä sen tiedämme? Olemme seuranneet ammatillista timanttista tekemistä ihaillen pidemmän aikaa. Lisäksi minulla on omakohtaista kokemusta Marikasta ihmisenä erojen ja ihmissuhteiden osalta.

Minulla ja Marikalla on yhteinen ex-mies. Joka oli ensin Marikan aviomies. Kunnes kävi minun näköiseni vahinko. Joka laajeni jossain vaiheessa minun ja miehen avopuolisoina elämiseksi. Minun, Marikan ja ex-miehen suhde on alkanut kolmio(draama)tyyppisesti.

Siinähän olisi voinut käydä niin, että Marika olisi luokitellut minut kamalaksi suttura-miesvaras-wannebe-äitipuoli-pahikseksi. Mutta hän luokittelikin minut ihmiseksi, josta hänen lapsensa pitävät, ja joiden kanssa hänen lapsensa viettävät aikaa sekä kumppaniksi, jonka hänen ex-miehensä oli valinnut. Ja ihmisen, kenestä välittää omasta tahdosta tai olosuhteiden ansiosta, valinnoista ei ole hyvä (ainakaan pelkästään) valittaa, vaan valintaa on hyvä kunnioittaa. Jopa silloin, kun se liittyy uuteen naisystävään.

Suosittelemme lukemiseksi Rosenborgin mainiota Suhteellista ja suhteetonta –blogia. Tekstejä lukee kuukausittain jo yli 10 000 muutakin suhteesta muihin ja itseen kiinnostunutta. Marika kirjoittaa aiheista, jotka usein koetaan aroiksi ja jopa tabuiksi: mm. uskottomuus, avioero, hankalat tunteet, persoonallisuushäiriöt ja yksinäisyys. Joskus jo se, että omat kokemukset tai tunteet tulevat todeksi sanoina ja esimerkkikertomuksina muiden elämästä, auttavat käsittelemään omaa tilannetta. Kun kaipaat peiliä, josta voit nähdä paljon muutakin, kuin itsesi, klikkaa itsesi kasvun polulle.

hauton_marika_rosenborg_pikkufoto_08-08-16
KUVASSA Marika Rosenborg

Marika Rosenborgista lisää myös sivuilla uudenelamanvarit.fi, josta löydät mm. suosittujen eroseminaarien aikataulut. Seuraava Rosenborgin vetämä eroseminaari, johon on vielä muutama paikka jäljellä, alkaa Arabianrannassa Helsingissä 29.9.2016. Ilmoittautuminen ja lisätiedot.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *