Skip to main content
haluton_pusupari_07-05-16_150dpi

Siitä se ajatus sitten lähti

Siitä se ajatus sitten lähti.

Viimeisen parin vuoden aikana olen osallistunut joko osallisena tai sivukorvallisena muutaman metrin päästä keskusteluihin, joissa käsitellään minun elämääni. “On sillä Tarjallakin nyt vihdoin elämä kunnossa, kun on kunnon mies elämässä.”

Nämä keskustelut ovat aiheuttaneet sisälläni pikkuruisia mediakohuja.

Kaikilla ihmisillä on oikeus omiin mielipiteisiin, omiin tulkintoihin ja omiin arvoihin. Uskon, että kaikilla ihmisillä on kaikessa tekemisessään jokin positiivinen tarkoitus. Jos minusta tuntuu siltä, ettei ole, on tehtäväni kysyä: “Mikä on positiivinen tarkoituksesi tässä, mitä sanot ja/tai teet?”. Jos en ymmärrä ensimmäisestä vastauksesta, on tehtäväni kysyä uudelleen. Ja uudelleen ja uudelleen. Niin kauan, että ymmärrän.

Muiden käymät keskustelut elämäni kuntotason kohenemisesta miehen myötä kertovat enemmän keskustelijoista itsestään, kuin oikeasti minusta. Keskustelijoille yksi kunnon elämän mittari on yksi kunnon mies elämässä.

Tottahan se on. Elämässäni on kunnon mies. Mutta, elämässäni on ollut kunnon ihmisiä aiemminkin. Monesti vieläpä moninkertainen määrä yhtäaikaa. Yhden poikaystävän taktiikan, yhdessä ostetun kodin ja koiranpennun myötä käyttäytymiseni ja näyttäytymiseni maailmalle on varmasti muuttunut. Ja se on ihan ok, ennen kaikkea, koska se on minulle ok.

Asiaa kun tarkemmin jää pohtimaan, kertoo oma sisäinen puhe, että kyllä vaan. Meillä edelleen himon vuonna kaksituhatta ja kuusitoista on tilaa keskustella seksistä ja naisista. Himokkaasta ja halukkaasta, myös epätavallisemmasta naisoletetusta näkökulmasta.

Jokainen ihminen on itse paras tekemään oman elämänsä kuntokartoituksen. Se, millaista elämää on elänyt aiemmin, millaista elää nyt ja millaista elää tulevaisuudessa on jokaisen oman kehityksen oma jatkumo. Jollakulla raamitukset suhteille säilyvät hyvin samanlaisena läpi koko elon, jollakulla rajat elävät. Tärkeintä on, että tiedät itse, millaiset ne milloinkin ovat.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *