Skip to main content
haluton_seksivehkeet_veera_pinkki_pioni_pisarat_teksti_vers2

Rumuus on rakenteissas!

”No eiksne nyt ole vähän rumia kuitenkin?” No ei ole. ”Penikset on niin kun kauniita. Mutta nää meidän…, eiks ne nyt ole.” No ei ole. ”Enhän mä tiettykään ole koskaan katsonut, koska enhän mä katsois, mutta sä kun oot tommonen no…, niin sano nyt. Oikeasti. Onhan ne rumia?” No ei ole!

Tämä kunniakkaan ammatillinen ja argumenttien täyttämä keskustelu käytiin vuosikymmeniä vanhan ystävyyden ja muutaman skumpan välittömässä läheisyydessä. Kohteena mikäpäs muu kuin vulva sekä eri merkkisten sukupuolielinten vertailu visuaalisarvostavin attribuutein. Lähtökohtaisestihan se on ihan hullun hommaa ja kukaan itseään kunnioittava loogis-rationalisti ei moiseen ajanvietteeseen lähde. Tästäkin huolimatta vehkeiden kauneus ja normaalius on yksi yleisimmistä keskustelunaiheista. Niin seksuaaliterveyspalveluissa, keskustelupalstoilla kuin vuosikymmeniä vanhojen ystävyyksien äärellä. Olenko minä ja mun värkit normaalit? Ja kauniit. Ja hyväksytyt. Ja ihanat. Ja haluttavat. Onhan? No on.

Jokainen luonnollisesti saa tykätä visuaalisesti mistä haluaa ja on ihan ok, että joku ja jotkut omiin silmiin ovat kauniimmat kuin toiset. Mikäpä siinä. Omat visuaaliset ihanteet saattavat välillä vaihdella ja kun on sopivat hormonit tapissa, alkaa kaikki lähimaastossa olevat vehkeet näyttämään juuri siltä, miltä omien ihanteiden näkökulmasta pitää. Kätevää.

Jos sattuu olemaan heterosti kallellaan, on kätevää, että omasta poikkeavat vehkeet ovat juuri niitä halutuimpia ja enemmän katselluita. Mikäpä siinä. Tekeekö se oman merkkisistä lähtökohtaisesti rumempia tai jopa rumia? Voisiko olla niin, että siinä tapauksessa olisi enemmän ihan vaan tottunut peniksiä katselemaan? Onhan ne lähtökohtaisesti vähän enemmän tyrkyllä ja näkösällä. Naismerkkisten vehkeiden itsekatselu on tehty vähän haastavaksi, myönnetään. Eikä kavereita etäältä tiirailemalla oikein pääse selvyyteen, ovatko ne samanlaiset, erilaiset vai minkälaiset. Suunnitteluvirhe.

Jos ei ole kumppanin pimppiä tarjolla lähempään tarkasteluun, voi käydä vertailevaa tutkimusta tekemässä vaikka Bettyn sivuilta piirroksina täältä, vulvaprojektin valokuvia täältä tai vaikka täältä. Ja jottet varsin linkatessasi tuolilta putoa, niin pimppejä noista linkeistä avautuu koko komeudessaan.

Humpan juoni pitkälti on siinä, että totumme näkemään tiettyjä asioita, ja opimme pitämään totuttua kauniina. Visuaalisesti vieras on vierasta ja voi olla rumaakin. Mitä se tarkoittaisi seksin laadulle ja omalle halulle, jos pitäisi itseensä integroituja seksivehkeitä kauniina? Maailman kauneimpina. Haluttavina ja upeina.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *