Skip to main content
haluton_rasputin_03-01-17_rajattu

Rasputin ja Suomi 100 seksihaaste eli HalutOn-kilpailukykysopimus

Volga, Siperia, munkit, orgiat, kolmen sormen kumouksellinen ristinmerkki. Maatalon poika Grigori Jefimovitš Rasputin ja vuosi 1869. Isot kädet, iso karisma. Paljon uskomattomia tarinoita, joista suuri osa on tarinoitu jälkikäteen, aika isolla sudilla ylimääräisiä värejä ja viivoja vedellen. Liekö totuus tärkeää, kuha vedellään.

Esa Lilja kirjoittaa Helsingin Sanomissarivosta Rasputinista” suorastaan viehkeästi. Ja hyvä niin, sillä Rasputinin tarina on kiinnostanut aina meitä suomalaisia. Oli jo ehkä aikakin saada rikastettua näkökulmaa.

Rasputin kun oli paljon muutakin, kuin armoitettu “pornoparta”. Venäjän viimeisen tsaarin, Nikolai II:n luottomies toi helpotusta tsaariperheen vaikeaan tilanteeseen. Hän pystyi vaikuttamaan perheen nuorimmaisen pojan verenvuototautiin ja paransi tsaarittaren päänsäryn.

Uskon Rasputinin olleen mies, jolla oli uskoa itseen ja omiin kykyihin. Ja kun olet aidosti, mitä olet, se vaikuttaa ja koskettaa.

Kyllä Rasputin tietenkin myös seksihurjasteli. Ainakin tarinoissa ja minä kyllä haluan kovin uskoa, että myös tosielämässä. Pienestä siperialaisesta kylästä kotoisin oleva Grigori-poika oli taustaltaan munkki. Mutta hlystiläisestä lahkosta, jossa oli tapana “sammuttaa lihanhimo irstailemalla raskaasti”.

Silloin, kun irstailu on kaikkien yhteinen intohimo, on se mielestäni vain hyvästä. Melkeinpä hieman harmittaa olla tavallinen tapaluterilainen, hlystiläisyys olisi voinut olla meikätytön mielestä aika lysti homma.

Sata on sillä tavalla maaginen luku, että entisaikaan hyvin toimivat kylät koostuivat noin sadasta ihmisestä. Nykypäivänä sanotaan, että ihmisellä voi olla läheisessä verkostossaan maksimissaan sata ihmistä, joita hän tuntee oikeasti vähän enemmän. Ja joiden kanssa on tuttavuutta enemmän tekemisissä. Suomi täyttää tänä vuonna sata vuotta, Rasputinin kuolemasta tuli vuodenvaihteessa kuluneeksi pyöreät sata. Sattumaako?

Satavuotiaan kotimaan ja sata vuotta sitten näiltä taajuuksilta poistuneen seksihurjastelijan kunniaksi lanseeraamme HalutOn Suomi 100 -seksihaasteen. Tällä lähtee Suomi ja kilpailukyky nousuun ja homma menee kaiken lisäksi suoraan purkkiin!

HalutOn Suomi 100 -seksihaaste

Valitse tai hanki mieluisa lasipurkki, peltirasia tai puulipas – materiaalilla tai mallilla ei ole niinkään merkitystä, kunhan voit sujauttaa purkkiin pieniä paperilappusia ja se miellyttää omaa silmääsi. Ja on esillä tai vähintään helposti saatavilla.

Ajatteluharjoitus

Aloita viikkosi miettimällä millaista seksiä haluat lisää elämääsi. Itsesi kanssa, kumppanisi kanssa, kumppanien kanssa. Millaisissa tilanteissa, millaisissa paikoissa. Konkretisoi kunnolla: mieti, miltä tilanteissa näyttää, kuulostaa, tuntuu, tuoksuu, maistuu, mitä tapahtuu ennen, seksihetken aikana ja sen jälkeen.

Käytännön harjoitus

Lähde elämään elämääsi, villiintymään viikostasi. Kirjoita jokaisesta seksikokemuksestasi hyvältä tuntuvat avainsanat paperilapulle ja sujauta lappu purkkiin. Vinkkejä: kirjoita esimerkiksi, mihin olit erityisesti tyytyväinen ja mistä pidit, mistä kiihotuit, mitä jäit kaipaamaan lisää, mitä opit itsestäsi tai muista.

Toista harjoitukset joka viikko. Kurkista purkkiin 31.12.2017, hekumoi ja kuumottele vuoden annilla. *varoitus* Saattaa olla lämpimin uusivuosi naismuistiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *