Skip to main content
pikkujoulukoala_fb_150dpi_haluton_18-cm

Pikkujouluseksismistä

Mitä kaikkea työpäivään ja työpaikalle ehtiikään mahtumaan? Töissä tapahtuu seksimistä, vaikkei seksi työn kohteena olisikaan. Miksi? Koska olemme ihmisiä ja seksuaalisuus on osa ihmisyyttä. Niillä kenellä töitä on, viettävät myös ison osan hereilläoloajastaan työssä. Tadaa! Siinäpä se yhtälö.

Seksi on framilla suomalaisilla työpaikoilla pikkujouluaikaan. Kärjistettynä: pikkujouluja odotetaan innolla ja pelolla. Joissain kodeissa ja suhteissa osa on riemuissaan ja osa kauhuissaan. Harmillista riemun ja pelon yhdistelmä on silloin, kun suhteen pikkujouluihin osallistuva osapuoli on täynnä intoa ja kotiin odottamaan jäävällä on jännähiki kainalossa: mitä rietasta siellä nyt tapahtuu.

Mitä, jos olisimme sillä tavalla kokonaisia ihmisiä myös työssä, että seksuaalisuutemme olisi luonnollinen osa meitä?

Luonnollinen osa ei tarkoita, että se seksi ja seksuaalisuus olisi välttämättä ensimmäisenä esillä ja tyrkyllä. ”Tarviiko sitä seksiä jokapaikkaan tyrkyttää!” Ei tarvitse, ellei se sitten ole oleellista asiassa, mitä olemme työssämme hoitamassa

Ja silloin, kun se seksuaalisuus ja seksi kulkee mukana ajatuksissa ja läsnäolossa luonnollisena osana minua itseäni, se ei saa yliluonnollisia ilmentymismuotoja yrityksen virallisena tonttuilupäivänä.

HalutOn-tiimi puhumassa pikkujouluista ja ennen kaikkea ihmisyydestä ja seksuaalisuudesta tänään Suomen NLP-yhdistyksen “Rahaa, seksiä ja mielenvoimaa” –tapahtumassa Helsingissä klo 16.45 alkaen. Vielä ehdit ottaa äkkilähdön vain 50 eur maksavaan mielenkiintoiseen ja hauskaan tapahtumaan. Kurkista kolmen seminaaritunnin ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *