Skip to main content
haluton_banaani_06-05-17

Mitä täällä oikein tapahtuu?

Ela, Cheek, ja te muut noin 48 nuorta aikuista miestä, what’s up?

Mitä tämä whatsup-rinki oikein puuhaa? Puhuu seksistä, puhuu ihmisistä.

Ja entäs sitten tämä.

Nainen, parempaa puolta kolmeakymppiä käyvä. Tuiki tavallinen perus toimistotyössä käyvä naishenkilö, normaalilta naiselta näyttävä. Toisinaan vähän pulleampi, toisinaan hoikempi. Nauttii elämästä täysin rinnoin ja kaikin itsestä löytyvin pinnoin.

Nauttii myös seksistä. Erityisesti; ainakin määrällisesti mitattuna, seksistä miesten kanssa.

Puhuu seksistä miesten kanssa erityisesti naisten kanssa.

Perustaa kokemusten jakamista ja dokumentoimista varten “munalomakkeen”. Excelin, toimistoympäristöihminen kun on. Huomaa, että tätähän on ystävien kanssa ilo täyttää, varsinkin, jos on ottanut rommikolan tai pari. Tai lasillisen viiniä. Tai ihan vaan kuplavettä.

Lomakkeessa määritellään monenmoista penisperäistä asiaa. Onko aisalla kuinka mittaa, kaartuuko se luonnostaan oikealle tai vasemmalle. Onko sen alkuperä kenties kotimainen tai pohjoismaalainen, muualta Euroopasta ja jos tiedossa tarkempi sijainti, niin mistä. Britti, kanadalainen, jenkkiläinen – Aasiasta, Australiasta tai Afrikasta. Vallan eskimotyyppiä Grönlannista? Entäpä karvoitus ympärillä, mitä väriä, kuinka jouhevaa, kenties kiharaa?

En sano, että aiemmin nimeltä mainitsemani suomalaiset julkkismiehet rinkeineen ovat toimineet oikein.

En sano, että julkkismiesten jälkeen mainitsemani naishenkilö ystävineen ja tuttuineen on toiminut oikein.  Naishenkilö olen minä ja munalomake (on ainakin suunniteltu olevan) jokin lähitulevaisuuden päivä julkaistavan “Sata miestä, jotka muistan” kirjani mukana. Jonka sisältö on faktaan pohjautuvaa fiktiota. Täyttä höpöhöpöä, joka kumpuaa todellisen elämän kummuista haaroväleissä ja kohoumista sepaluksissa.

Sanon, että yletön kohkaaminen asioiden ympärillä ei ole oikein. Ihmiset elävät, ihmiset tekevät, ihmiset ajattelevat, ihmiset tekevät ja ihmiset eivät ajattele ja ihmiset joka tapauksessa elävät. Koska ihminen on ihminen, ihminen osaa oppia palautteesta. Palaute kuuluu kaikille, elämä itselle. Sellaisen elämän teet, millaisen elät.

Hetkittäin tuntuu siltä, että halu ja halujen toteutuminen on nykyisin asetettava asteikolle tuomitsen – glorifioin. Vähintään otan kantaa puolesta tai vastaan. Hieman omituista tästä tekee se, että melkein enemmän kuin omaa haluamista ja tekemistä, on syytä, yhteiskuntakelpoisuutta todistaakseen ja todistellakseen, tuomita tai glorifioida muiden ihmisten haluamista ja tekemistä.

Mitä tähän uuteen valtakunnan seksikohuun tulee, ymmärrän yhtä hyvin niin Honkasen kuin Enbusken kannan.

Mitä mieltä sinä olet?

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *