Skip to main content
haluton_free_the_nipple_08-12-16

Linnat, rinnat ja paljaat pinnat

Linnan juhlista tuli mediassa liian paljaan tai etiketin vastaisesti puetun pinnan, ja puvun alta liikaa vilkkuvan rinnan juhlat. Naisten osalta.

Tiedän, että moni asia on meillä Suomessa asuvilla naisilla hyvin. Olemme saaneet äänioikeuden, mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaan ja kotimaatamme koskeviin päätöksiin, kolmantena maailmassa ja ensimmäisenä Euroopassa 110 vuotta sitten. Hurraa! Jo seuraavana vuonna eduskuntaan valittiin maailman ensimmäiset naisparlamentaarikot.

Yritän tässä suhteuttaa #freethenipple -kohua tähän mittakaavaan. Että muistan olla kiitollinen taas seuraavan kerran, kun saan äänestää. Ettei kiristäisi tissistä tai puristaisi povesta tämä nännipolemiikki, varsinkin, kun ei  konkreettisesti edes koske omia hinkkejä.

Vaan kun tuntuu, että koskee. Ilmeisesti rintavarustukseni kokee olevansa sillä tavalla yhteisöllinen, että haluaa vapaustaistella lajitovereidensa puolesta.

Kannattaako katsoa katsoa ja kauhistella vain yhtä kohtaa kokonaisuudessa? Kokonaisuus, joka on kaunis, juhlava ja kantajalleen sopiva? Onko kauneus katsojan tulkinta vai kohteen ominaisuus (Quote mining Jonni Roos / MIELI 3/2016).

Biologi en ole, eikä minusta sellaista tule. Sanonpa vain, että se on samaa nahkaa kuin nenänpäässäkin, siellä nännissä.

Hyvää itsenäistä nännipäivää itse kullekin säädylle.

Asiaa niistä, näistä ja nänneistä

Image / by Minna Juti

99. itsenäisyyspäivän juhlien jälkimaut / by Nyt.fi / HS

Aamulehden edit – vaihtoi ”ikävän ilmiön yleistymisen” ilman rintaliivejä juhlimiseen

 

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *