Skip to main content
haluton_kadet_jalat_mv_naked_nettireso_22-07-16

Kehollisia kohtaamisia

”Jos kehot eivät kohtaa eikä tilanne ole oikea, on aika vaikea uskoa, että voisi syntyä aitoa rakkautta”, sanoo psykologi ja psykoterapeutti Mikael Saarinen tämän päivän Helsingin Sanomissa.

Haluaminen ja seksi on useimmille ihmisille yksi tärkeä rakkauden elementti. Jokaisella määrällisesti, laadullisesti ja muutoinkin omien henkilökohtaisesti ja rakkauskumppanin tai -kumppanien kanssa halutun ja sovitun mukaan. Ja jollakulla saattaa rakkaus olla suurta ja aitoa ja romanttista kokonaan ilman seksiä. Meitä on monenlaisia.

Vaikka emme ihan kaikessa Mikael Saarisen kanssa olekaan samaa mieltä, pidämme hänen kommentissaan termistä ”kehojen kohtaaminen”. Me suorastaan kehotamme kaikkia siihen! Mielestämme kehojen kohtaaminen kannattaa aloittaa siitä, miten oman kehonsa kohtaa, katsomalla ja tunnustelemalla, mistä kaikesta vartalossaan pitää ja mitä vallan rakastaa.

Vinkki kaikille suhteellisille: viikonlopuksi on sopivasti luvassa kelien puolesta hikistä tunnelmaa ja seksihellettä – otolliset olosuhteet viehättyä valitusta armaasta yhteisen seksiseikkailun merkeissä nauttien ja samalla suhdetta sekä rakkauden tunnetta vahvistaen.

Kehollisten kohtaamisten viikonloppua!

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *