Skip to main content
haluton_joulun_keksit_pahkinat_150_dpi_15-07-16

Kaisa, keksit, seksi ja mies, jolla oli keksi aivojen tilalla

”Kodin Kuvalehti: Kaisan puoliso vaati Kaisaa laihtumaan,
jotta liitto jatkuisi.”

haluton_keksit_kk_kooste_15-07-16Hälytys hälytys. Kaikki maailman Kaisat, Kertut, Kirsit ja ihan kaikki naiset ylipäätään: kuunnelkaa, lukekaa, toimikaa.

Meillä jokaisella on oikeus tulla nähdyksi, kuulluksi, hyväksytyksi ja rakastetuksi juuri sellaisena, kuin olemme ja jollaisena meidän on hyvä olla itsemme kanssa.

Jokainen saa pitää kiinni omasta kauneusihanteestaan. Jokainen saa tavoitella omaa kauneus- tai komeusihannettaan niin itselleen kuin kumppanikseen.

Jos kauneus- tai komeusikkunasi on hyvin kapea, se on ennen kaikkea oma häviösi. Sinä saat pitää, mistä pidät. Metsästä mätsiä juuri sieltä marginaalista, mistä tykkäät. Mutta et saa vaatia muita olemaan, muuttumaan tai pysymään juuri sellaisena tai sellaiseksi, mistä sinä pidät.

Terveys on tärkeää, terveet elintavat aina hyvästä. Me HalutOn-ihmiset olemme sitä mieltä, että mitä terveempi keho, sitä terveempi mieli ja mitä terveempi mieli, sitä terveempi keho. Kannatamme lempeää ja hyvää, terveys- ja hyvinvointinäkökulmaista painonhallintaa osana elämänhallintaa. Osana. Ei keskipisteenä. Ja: elämä on erilaisten tilanteiden jatkumo, elämä on jatkuvaa kehitystä ja muutosta. Välillä se kaikki näkyy myös kehossamme, grammoissa tai kiloissa. Seksi kuuluu ja on sallittua kaikille, koosta riippumatta.

Case Kaisaan: meidän neuvomme kaikille naisille (ja ihmisille ylipäätään), on: jos painoindeksisi on normaali tai lähes normaali tai vaikkei olisikaan ja tunnet itsesi terveeksi ja hyvinvoivaksi ja/tai lääkärisi ja/tai sinä itse tietää/tiedät, ettet ole kuolettavan allerginen kekseille, voit jumankauta syödä keksiä juuri silloin, kun siltä tuntuu ja juuri niin paljon, kuin hyvältä tuntuu.  Vaikka sitten nappi navan kohdalta paukahtaisi ja lentäisi kohti kuuta.

Ja jos joku keksii nälviä ja kettuilla sinulle keksinsyönnistäsi tai painostasi, juokse. Ihan sama minne, kunhan et juokse laihtuaksesi, darling. Juokse vaikka seuraavan keksipaketin luo tai Särkänniemeen. Kunhan juokset pois sen luota, joka kohtelee sinua epäinhimillisesti. Hän jääköön ihmettelemään, missä (keksin)muruseni on.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *