Skip to main content
KUVA Juho Mäkelä
#xonpuisto #benjitour

Festarihalun määrä on suoraan verrannollinen festarikalun kuntoon?

Olin viime viikonloppuna Iskelmä Festivaaleilla. Merkittävä tapahtuma, koska olin ensimmäistä kertaa elämässäni, kohta 42 vuotta täyttävänä, festareilla poikaystävän kanssa.

Tämä aiheutti melkoisen paljon hihitystä. Minussa itsessäni.

Kaikkina aiempina vuosina, kaikkina aiempina festarikertoina, olen ollut festareilla ihan ‘minä vaan’.

Ja voi pojat, kuinka minä olen rakastanut olla festareilla. Koska aina se ‘minä vaan’ olen löytänyt hekumallista seuraa, jota olen rakastanut sataviisikymmenprosenttisesti, juuri niiden festareiden ajan. Festarihaalarit nurkkaan ja navat vastakkain!

Osalle ihmisistä suurin festarinautinto on musiikki. Osalle yhdessäolo ystävien kanssa. Osalle festarisuhteet. Osalle nämä kaikki ja osalle osa näistä. Yleisesti sallittua – varsinkin vaimojen ja tyttöystävätyyppisten sekä aviomiesten ja poikaystävätyyppisten – läsnäollessa on sanoa ääneen, että musiikki ja ystävät on tärkein. Paitsi parinkymmenen nelikymppisen (useimmiten varatun) miehen saunaporukassa, arvostettua ja sallittua on haluta ryhmäseksiä mahdollisimman monen alle 20-vuotiaan kanssa. Ja itsensä kaltoin kohdelluksi kokeneiden vaimojen ja tyttöystävätyyppisten cava-lasien kilahteluja on ihan ok vauhdittaa “sä niin ansaitset parempaa, se sika lääppi naapurin lastenhoitajaa/vilkuili Prisman kassaa/katsoi salaa pornoa/ei ole kohdellut sua kuin prinsessaa”.

Ja voi pojat (ja tytöt ja vaimot), seksipariutumista ja ryhmäseksiä festareilla paljon tapahtuukin. Olen ollut todistamassa, parikymppisenä ja vanhempanakin osallisena ja nelikymppisenä sivustaseuraajana vilkasta meno- ja paluuliikennettä makuuhuoneeseen ja sopiviin puskiin.

Minun kartallani se on ihan vain biologista toimintaa.

Ja minun kartallani se on ihan ok, silloin, kun se on kaikille osapuolille ihan ok.

Se, mikä ei ole ok, on sen leikkiminen, että sellaista ei tapahtu. Ja valehtelu tai salailu, ellei suhteessa suhteessa olevien ihmisten kesken ole sovittu, että ‘saa tehdä, muttei pidä kertoa’.

Minulle festarisuhteet ovat aina olleet tärkeitä. Olen tullut vallan kiukkuiseksi, jos sellaista ei ole ollut heti näppituntumassa. Mielellään vielä “omaa tyyppiä”. Yli 180 cm, jääkiekkoilijatyyppinen takamus, poikamainen virne, machomiehen ote meikätypyn persuksesta. Jos nyt ajattelee esimerkiksi Iskelmiä, niin 34 000 festaroijan valikoimassa on varaa olla liikenteessä pinnallisella näkökulmalla.

Olen osallistunut monenlaiseen seksitapahtumaan ihan omasta halustani. Salailuun ja valehteluun olen osallistunut tahtomattani, sivuroolissa, ja välillä niin kovasti haluten, että ihan tieten tahtoenkin.

Jotkut sanovat, että naisilla on helppoa. Siitä vaan valitsevat. Harvempi mies kun sanoo “ei”. Oma kokemus on, että harvempi mies tosiaan sanoo “ei”. Useimmat sanovat, että “jos oot oikeesti tosissas, mä kyllä maksan taksin, mennään minne haluat”.

Olihan se nyt sitten jännää. Että on jo valmiiksi joku, kenen kanssa pyöriä koko yö alasti lakanoiden välissä ja pitkin puskia.

Vai tuleeko sellaista tehtyä parisuhteellisen poikaystävän kanssa?

Onneksi tulee. Vaikken nyt vielä sinne puskaosastolle saanut tuota boyfriendiä täysin houkuteltuakaan. Sinänsä siveästi meni. Ensimmäisenä festari-iltana tuli jäätyä vaatteetta mökille. Hyvä niin. Ekan kerran viehätyksessä on voimaa. Siitä en luovu jatkossakaan. Odotan innolla ja sopivalla kiihkolla, mitä muotoja sille  löytyy. Vaikuttaa siltä, että oma festarihalun määrä on sekä ollut, että on, suoraan verrannollinen festarikalun kuntoon.

Festareiden suhteen tämä on, tällä hetkellä, varsin ok.


KUVAT Juho Mäkelä #xonpuisto #benjitour Voi olla hyppy tuntemattomaan lähteä ensimmäistä kertaa elämässään festareille poikaystävän kanssa. Jännitystä kannattaa lievittää hyppäämällä benjiä.
KUVAT Juho Mäkelä
#xonpuisto #benjitour
Voi olla hyppy tuntemattomaan lähteä ensimmäistä kertaa elämässään festareille poikaystävän kanssa. Jännitystä kannattaa lievittää hyppäämällä benjiä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *