Skip to main content
haluton_ikaihmiset_150dpi_13-07-16

Äitiyspakkauksesta ikäihmisten seksiin

Aloitetaan Lisa Kudrow’ista ja kiitoksista kotimaiselle medialle.

Kiitos MeNaiset. Me HalutOn -ihmiset olemme sitä mieltä, että 52-vuotias saa näyttää 52-vuotiaalta, 32-vuotiaalta, 62-vuotiaalta tai ihan minkä ikäiseltä vaan. Meitä ilahduttaa, että yksi kotimaisista suurimmista naistenlehdistä ei tästä ”ikänäöstä” hämmentynyt. Näytämme halukkaasti peukkua niin MeNaisille kuin Lisa Kudrow’illekin.

Biologia selittää monen monta asiaa, esimerkiksi sen, että heteromiehet tuntevat vetoa lisääntymiskykyisiltä vaikuttaviin – nuoren näköisiin – naisiin. On siis vallan inhimillistä ihannoida nuorta ja nättiä.

Ja, me ihmiset, älykkäimmäksi eläinlajiksi itseämme tituleeraava yli seitsemän miljardin yksilön populaatio, olemme paljon muutakin, kuin pelkkä ”lisääntyköön parhaimmisto keskenään” -yhteisö. Vai mitä?

Ja kotimaisten ja kansainvälisten medioiden toimituksesta löytyy varmasti runsaasti muitakin näppäimistöjään nakuttelevia, kuin ne lisääntymishalujensa voimain tunnossa olevat heteromiehet? Omanlaisia ihastelujen kohteita ja kauneuskäsityksiä voisi ajatella pääsevän valloilleen ja julkaistuksi saakka?

Ja eihän sillä “ikäiseltään” näyttämisellä ja lisääntymisellä nyt välttämättä tekemistä keskenään edes ole. Paitsi että, loppuviimein kaikki asiat maailmassa kietoutuvat jotenkin niiden seksipelivehkeiden ympärille. Ainakin, jos katsoo maailmaa enbuskelaisin silmin.

Muutama sata vuotta sitten kovinkaan moni meistä ei olisi tuumaillut haluamisiaan enää yli 35-vuotiaana, kivikaudella kupsahdettiin keskimäärin kaksikymppisinä. Me HalutOn -ihmiset uskomme, että halut sitä on vielä ikäihmiselläkin. Ehkä me emme vain ihan vielä ymmärrä, kuinka seksikästä elämänkokemuksen ilmentyminen kehosta ja kasvoista onkaan? Olemme kokemattomia ihmispoloja.

Päätetään äitiyspakkaukseen ja ikäihmisten iloiseen seksiin.

Halukkaasti peukutamme The Hebrew Home of Riverdalelle. Siellä kun pelmataan posket seksistä punaisina, hoitajien ja Viagrankin avustuksella.

Jos me olemme antaneet maailmalle idean äitiyspakkauksesta ja onnellisina pahvilaatikoissa ensinokosensa nukkuvista vauvoista, emmekö me voi hyvin mielin adoptoida maailmalta ideaa hoitokodeista, joissa on mahdollisuus myös siihen viimeiseen nusaisuun?

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *