Skip to main content
haluton_punaiset_alusvaatteet_02-03-17

50+, vaihdevuodet ja vilkasta seksiä?

Kyllä, se on mahdollista, se on toivottavaa, se on nautinnollista. Se on ihmisen ja naisen elämää.

Lusikoidessani ystäväni kanssa vesijumpan jälkeistä aamupuuroa naamariin, tavoittivat korvamme sanat seksi, vaihdevuodet, selibaatti ja rakastaja. Kirjailija Heli Heino ja mentaalivalmentaja Minna Marsh keskustelivat Ylen Aamu-tv:ssä seksuaalisesta syttymisestä keski-iässä. Ilahduttavaa!

Heli Heinon uunituore kirja “Venuksen vuosi” aukeaa tänään, julkistuspäivänä ensimmäistä kertaa monelle lukijalle. Uumoilen lukukokemuksen olevan monelle lukijalle yhtä kuumottava kuin seitsemän vuoden selibaatin jälkeen avautunut seksielämä kirjailijalle itselleen.

Heino kertoo kirjan olevan yli 90-prosenttisesti totta. Kokemukset ja kuvaukset kumpuavat suoraan kirjailijan omasta elämästä. Luvassa on suorasukaista tekstiä aiheista, josta ei perinteisesti paljoa puhuta ääneen: vaihdevuodet, seksi, tavallinen nainen.

Lukija päästetään kirjassa lähelle tapahtumia ja elämää. Keski-ikäisen pariskunnan toisiinsa tutustuminen konkretisoituu intiimien hetkien kuvauksiin. “Leo yllätti minut, kun rakastelimme erään kerran kasvokkain ja jalkani olivat kippurassa hänen rintaansa vasten. Penis moikkasi ensin pimppini eri huoneet ja sopukat ja valmisteli niitä kovempaan menoon. Yhtäkkiä Leo asettikin jalkapohjani olkapäitään vasten, nosti lantiotani voimakkaasti ylöspäin ja nousi itse seisomaan. Sitten hän alkoi panna minua ylhäältä alaspäin.”

Hyvä. Aarteille, ilosimpukoille ja miehuuden sapeleille on paikkansa Harlekiineissa. Tosielämässä voi ainakin välillä ihan vaan panna.

Heinosta ja Venuksen vuodesta lisää mm. Helsingin Sanomissa ja Arka paikka -ohjelmassa.

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *